top of page
highhhh.jpg

Ervaringen

SAM_0946.JPG

Voor ons feestje ben ik even bij Chantal langs gegaan om het over de hapjes te hebben. Ze heeft laten zien welke hapjes het zouden worden! Dat zag er goed uit!! 

Op de feestavond zelf heeft Chantal alles verzorgd, we hoefden alleen maar te zeggen wanneer we wat lekkers wilde! Het was allemaal heerlijk en meer dan genoeg.

Achteraf hebben we ook veel complimenten gehad over het lekkere eten. 

Ik zeg....een aanrader!!!

Martin en Petra

Wij hebben genoten van de kookworkshop met familie en vriendinnen. Alles komt voorbij: snijden kruiden koken en gezellig eten. In een paar uur tijd maak je een thaise tafel olv. Chantal. Heerlijk!!

Wietske Hoornstra

Een hele leuke kookworkshop, gedaan door Chantal met onze familie. Echt een aanrader om te doen. Chantal bedankt voor de leuke/ lekkere kookworkshop. 

Renza Borst

We hebben een hele gezellige, maar bovenal heerlijke, kookworkshop gehad met de leidsters en  vrijwilligsters van de peuterspeelzaal. Na een korte uitleg zijn we aan de slag gegaan om samen heerlijke gerechtjes te maken. Chantal geeft uitleg waar nodig, en verteld vol passie en enthousiasme over de Thaise keuken. We hebben ontzettend genoten van deze avond. En het eten was heerlijk!

Jessica Cornelissen
 

Super lekkere afhaalmaaltijd, erg smaakvol en ruim voldoende voor twee personen. Ook fijn om in ons dorp te kunnen afhalen!

Lotte Smit
 

Gerechten zijn super lekker en heel goed verpakt . Porties zijn ruim voldoende . Ben blij dat we nu ook iets anders kunnen afhalen ipv shoarma of pizza . Echt een goede en gezonde  aanwinst, ga zeker nog vaak bestellen.

Maacha Vrolijk
 

Eens in 2-3 maanden hebben we een soort van eetclub en zitten dan gezellig met een zelfgemaakt hapje en drankje samen. Nou leek het ons een keer leuk om met zijn allen te koken en het daarna samen lekker op te eten. De keus was snel gemaakt en we namen contact op met Chantal.

Wat was dit een super leuke en gezellige avond.. We starten met een heerlijk drankje waarna Chantal vol passie vertelde waar ze voor staat en wat ze doet. Na duidelijke instructies en uitleg gestart met het klaarmaken van de gerechten. 
Super leuk om samen te doen, en lekker thuis in je eigen keuken!

We hebben heerlijk gegeten van de Thaise gerechten die we zelf hebben klaargemaakt, uiteraard onder het genot van een wijntje 🙂 Wij kunnen iedereen aanraden om dit een keer te doen! 

Chantal bedankt voor je enthousiasme en heerlijke gerechten! Zeker voor herhaling vatbaar!

Monique van Balen Blanken

Laatst een workshop gedaan, keurig verzorgd door SieSom! Lekkere verse groenten en gezelligheid en een borrel tijdens het klaarmaken van de gerechten. Daarna heerlijk gegeten en als klap op de vuurpijl kregen we de recepten ook nog via de mail gestuurd zodat we ze kunnen blijven maken! Echt een aanrader👍🏼😄

Linda van der Sangen
 

Een kleurrijke binnenkomst en een stralende glimlach van gastvrouw Chantal....Een kookworkshop met veel uitleg over de prachtige producten, een stukje over Thailand en hoe we de recepten zouden gaan koken..Samen werken met elkaar, snijden en koken bracht hele leuke kennismakingen tot stand.....Met een groep kookten we echt Thais en toen alle gerechten klaar waren en alles mooi was opgediend hebben we heerlijk met elkaar gegeten..Een hele ontspannen en gezellige sfeer en een top gastvrouw! We hebben genoten en gaan dit zeker weten nog eens doen!

Petra Schol van der Wal
 

Wij hebben onze (schoon)moeder en tante die over was uit Australië een Siesom workshop gegeven. En wat was dat een een succes zeg! 

Chantal verteld met zoveel enthousiasme over Thailand en het heerlijke eten dat je meteen zin krijgt om aan de slag te gaan met de ingrediënten die zij mee neemt! 

Gezellig om zo samen een hele maaltijd te maken om er vervolgens van te genieten en... dat mocht ons smaken! Heerlijk. Bedankt voor deze ervaring Chantal, een echte aanrader voor iedereen!

Cindy Nieuwenhuizen
 

Met een groep dames van het werk hebben we bij Chantal de workshop gevolgd. Na de uitleg van Chantal  begonnen we met het snijden van de ingrediënten. Alles lag al keurig klaar en was ook al afgewogen. Daarna mocht je je eigen gerecht gaan bereiden. Chantal begeleidde daarbij. ( met bewondering hoe kalm Chantal dat allemaal onder controle heeft) Toen  iedereen zijn gerecht klaar had konden we aan tafel gaan en smullen van alle gerechtjes. Wat ik ook super leuk vindt is dat je alle gerechten die gemaakt zijn op papier krijgt. Ik heb thuis al 2 gerechten gemaakt en dat is super gelukt. We gaan snel nog een keer een workshop volgen want er zijn nog veel meer lekkere Thaise gerechten!

Annemieke Verbruggen
 

Wij hebben genoten van een heerlijk High Thai verzorgd door Chantal bij ons thuis.

Het was ter gelegenheid van de verjaardag van mijn vriendin en schoonzus.
Het was een complete verrassing voor haar.

We konden lekker buiten eten en de heerlijk gevulde etagères werden mooi uitgestald. Wat hebben we genoten van de zalige Thaise hapjes. Uiteindelijk was het voor ieder een hele maaltijd.

Heerlijke en verfijnde smaken en zeker voor herhaling vatbaar!

Heel erg bedankt Chantal!

Lieve groet,

Debby van Vliet

SAM_0946.JPG
SAM_0946.JPG

In het Noord-Hollands dagblad verscheen daags na het Oog op Food Festival in Callantsoog een prachtige recensie:      "De kraam van Siesom Thaifood springt er tussen uit. De hele middag staat er een grote rij en de eigenaresse Chantal Kouseband heeft het bij de te druk voor een praatje. Siesom bestaat uit allemaal Thaise familie recepten en de bezoekers zijn er gek op.

NHD Regio
 

Vanavond bij U geweest voor het Thaise eten. Ik wil U even laten weten dathet heerlijk was. Ik kom zeker weer bestellen. En zal net aan iedereen laten weten.ook op Facebook. Vriendelijke groeten en succes met uw thais eten.! Rob

Rob de Boer
 

Siesom heeft voor mijn de catering verzorgd waar ik de meiden van de jambe groep KaWe mee heb verrast. Het eten werd keurig op tijd bezorgd en zag er perfect uit. Er werd een goede uitleg gegeven. Alles was vers en goed op smaak. Ook met allergieën werd rekening gehouden. Mijn gasten waren vol lof en ik zou het iedereen aan raden. Voor herhaling vatbaar !

Lydia Hoogstraten
 

Onder het genot van een Thais muziekje en een Singha ging iedereen aan de slag met een recept van Chantal. Daarna gingen we met z'n allen aan tafel om te smullen van al het eten. Er was genoeg voor een heel weeshuis, en Lekker!
Het water loopt me nog in de mond. De recepten mochten we houden en daar genieten we nog steeds van. Echt een aanrader hoor.

Vriendengroep uit Kolhorn
 

Een Thaise workshop! Hoe leuk is dat? In je eigen keuken maar met de heerlijke geuren uit de Thaise keuken! Chantal zorgt dat alles klaar staat en helpt iedereen door de gerechten heen. Nadat je iedereen zijn gerechten af heeft kun je lekker tafelen! Chantal ruimt de keuken op en laat jullie gezellig verder tafelen!

Er was meer dan genoeg en wij hebben heerlijk gegeten! Een aanrader!

Amanda de Schipper
 

Twee keer hebben wij nu een thaise kookworkshop bij Chantal meegemaakt, 1 keer met ons gezin en 1 keer met de buren. En beide keren hebben we een heel leuke tijd gehad. Chantal blijft altijd rustig, helpt waar nodig en leidt alles in goede banen. Als alles klaar is en op tafel staat, ruimt zij nog even op. Ondertussen leer je ook nog gerechten kennen die je anders misschien niet meteen zou klaar maken. Het verrassende is dat het er fantastisch uitziet maar dat het makkelijker te bereiden is dan je dacht. En het mooie is dat alle recepten per mail nagestuurd worden zodat je het later ook nog een keer zelf kan proberen. Voor ons voelde als uit eten , maar dan thuis . Niet meer met de auto de deur uit en iedereen kan een wijntje of biertje drinken. Kortom voor herhaling vatbaar!

Fam. Vorderman
 

Gezellig koken en eten met elkaar. En totaal geen stress van te voren. 

Want goed voorbereid en georganiseerd door Chantal. Dat kan je wel aan haar overlaten!

Chantal nog bedankt! Het was super lekker en gezellig.

Fam. Boukes

We vonden het echt super leuk en hebben nog heeeeel lang nagezeten.

Zondag hebben we de rest met de mannen opgegeten en die vonden het ook erg lekker.

Dank je wel!

Thalita Kruijff
 

Wat een feestje om te mogen genieten van een Thaise rijsttafel van Siesom. Alles werd heerlijk thuis gebracht, kant en klaar in schalen en kon zo op tafel. Hierdoor ontstond er een mooi uitnodigend buffet. We hebben genoten van de hapjes, salades, sauzen e.d. Wij hadden voor mild gekruid gekozen en dit viel bij iedereen goed in de smaak.

Dus echt een aanrader om thuis te dineren.

Fam. Kramer
 

Mijn 60e verjaardag wilde ik een extra feestelijke tintje geven. En dat is gelukt!

We hadden Chantal gevraagd voor ons een Thais buffet te maken. Met haar moeder als leermeester en haar eigen fantasie en inbreng in de Thaise keuken, wisten we dat het goed zou komen. Ik kon zorgeloos aan mijn verjaardag beginnen! Geen boodschappen, geen voorbereidingen, geen troep in de keuken, en me niet druk hoeven te maken of alles zou lukken en of iedereen genoeg en lekker te eten had. Heerlijk! Ik heb genoten van mijn verjaardag en van het heerlijke eten. Zo ook alle gasten. Er was voor ieder wat wils. Pittig, gemiddeld en zelfs zoet. Vlees en vis. En ook lekkere salades. De mensen schepten verschillende keren op. Dat is toch een goed teken!?

We, (vooral Chantal) kregen mooie complimenten over het buffet.

Marja Boukes
 

Verbaast over wat er op tafel gezet werd.

Kleuren symfonie, geursymfonie en een symfonie van waarschuwingen voor de rode pepers.

De smaaksensaties wordt opgediend en weer een pan en weer een pan.

Smaakimpulsen openden zich uit verwondering van nieuwe tonen… Als nooit tevoren.

En of het niet genoeg is… De gastvrouw trok zich terug in de keuken.

Half Thais en half Nederlandse maar in de keuken volbloed Thais in alles.

Nieuwsgierig als ik ben ging ik kijken en sloeg gade hoe ze Thaise pannenkoekjes maakte à la minute. Normaal moet beslag een tijd rusten maar ze slaagde. Beetje gecondenseerde melk erop en wat een dessert. Zo simpel en lekker.

Met liefde gemaakt en dat is de kern. En met de liefde wil ze de keuken delen..

Hieronder een kleine cursus Thais eten proeven:

Les 1 Luister naar de gastvrouw over de pepers.

Les 2 Kijk voor je proeft. De Thaise keuken proef je met je ogen.

Les 3 Kauw. De intense smaken komen vrij en blenden naar perfectie tot smaakexplosie.

Les 4 Zie les 1. Blijf geconcentreerd op de pepers, enigszins afgeleid door de gastvrouw belandden er twee in m’n mond met een zweetaanval als gevolg..

Peter Kaper
 

Mijn man werd vorig jaar in september 50. We hebben toen de hapjes bij Siesom geregeld.
Dit was heel goed verzorgd en iedereen vond het lekker. Het was weer eens wat anders.

Fam. van Kooten
 

Al een aantal jaar huren wij Chantal van Siesom met veel plezier in bij verjaardagen. Chantal zorgt altijd voor heerlijk eten en er is altijd genoeg en de smaak is Super! De gasten genieten er enorm van en daarnaast is Chantal altijd erg enthousiast en is altijd in voor iets nieuws. Het blijft steeds weer een verrassing waarmee ze komt.
Je kunt het krijgen zoals je het hebben wilt!

Fam. Groenveld

SAM_0946.JPG
bottom of page