top of page
SAM_8565.JPG

Koken met Passie en Liefde "Van Hobby Naar Werk"

Mijn naam is Chantal Kouseband.
Siesom is ontstaan vanuit mijn familie achtergrond. Mijn vader is Nederlands, maar mijn moeder is Thais. Daarom heb ik nog veel familie in Thailand wonen, zoals mijn oma, tantes, neven en nichten. In Thailand draait het leven om eten, dagelijks zijn er markten in de buurt en vaak wordt er bij elkaar gegeten. De Thaise keuken heeft altijd een beetje in mij gezeten. 

Hoewel ik geen horeca achtergrond heb werd het door de jaren heen voor mijzelf duidelijk dat ik meer met mijn "hobby" wilde doen. Dat ontstond tijdens een verjaardag bij één van ons uit het gezin. Uiteraard worden er geen plakjes worst of kaas geserveerd bij de borrel. Maar lekkere Thaise hapjes en standaard een compleet Thais buffet. Dit werd en nog steeds zo goed ervaren dat er op een dag een aanvraag kwam om zoiets te verzorgen bij iemand anders op een verjaardag. 

Zo is het balletje gaan rollen totdat de agenda op dit moment goed gevuld is en we al kunnen terugkijken op mooie opdrachten. 

De naam Siesom

De fonetische vertaling van Siesom is Oranje. De verbinding tussen Nederland en Thailand. De kleur zie je in Thailand veelal op straat en bij de tempels. De monniken dragen oranje kleding. En in Nederland heten de leden van ons koningshuis de Oranjes en in bij de nationale sportploegen is oranje de kleur wat ons land vertegenwoordigd. Met Siesom is mijn hobby mijn passie geworden en mijn passie mijn werk. 

chantal.png
logo-siesom-thaifood.png
bottom of page