top of page
Zoeken

Gezelligheid bij Jeu de Boules vereniging Onderhands

Bijgewerkt op: 22 feb. 2020

Al enkele jaren staan wij tijdens het Midzomertoernooi bij de plaatselijke Jeu de Boules vereniging met onze Thaise hapjes en gerechten. Deze zomer zelfs tijdens het Midzomertoernooi en het Inwonerstoernooi.

Voor ons zijn dit dagen dat we weer lekker kunnen uitpakken en een hele dag kunnen bezig zijn met het blij maken van mensen door ons eten. Vaak treffen we het enorm met het weer. Echte zomerse dagen tijdens het spelen van Jeu de Boules is natuurlijk het mooist. Maar als het slechter is dan maar zo als de laatste keer tijdens het inwoners toernooi. Door de wind zochten we de overkapping aan de achterkant van het terras op, zodat we toch lekker ons gang konden gaan.

📷Traditiegetrouw hebben we tijdens deze evenementen een saté en Thaise curry gerecht. Maar ook de populaire snacks zoals de pittige Thaise vleesballetjes en krokante kipstukjes. Die combineren natuurlijk perfect tijdens het borrelen tussen de wedstrijden door.

Ons wordt ook met regelmaat gevraagd of we een prijslijst hebben voor een afhaalmenu, dit is door regelgeving vrij lastig om vanuit huis te verzorgen. Maar tijdens de evenementen op de Jeu de Boules vereniging hebben wij dit jaar een speciaal afhaal menu samengesteld. Hierdoor konden deelnemers aan het toernooi, maar ook niet-deelnemers vooraf eten reserveren en afhalen/meenemen. Er blijkt voldoende vraag te zijn naar een afhaalmogelijkheid van onze gerechten. Dus ons doel en wens is om hier een geschikte invulling voor te vinden in de toekomst.

Aangezien wij altijd graag bij de Jeu de Boules staan met Siesom Thaifood, hebben we onlangs een mooi reclame-/sponsordoek geplaatst langs de banen.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page