top of page
Zoeken

Oog op Food Festival zeer geslaagd!

Bijgewerkt op: 22 feb. 2020

Een zomerse zondag in Callantsoog. Hoewel het zaterdag 29 juni nog enorm heet is en nagenoeg zonder wind, was het nog even spannend of het niet te warm zou zijn voor het Oog op Food festival op het dorpsplein in Callantsoog. Maar gelukkig konden we genieten van een beetje wind en een lichte bewolking zodat het een ideale dag zou worden voor dit culinaire feest.

Onder het genot van livemuziek en het prachtige zomerse weer stond niets in de weg om er een geslaagde dag van te maken. Van barbecue gerechten, garnalenspiesjes, verse gemaakte friet, broodjes pulled pork tot natuurlijk de Thaise gerechten van onze eigen kraam.

Vanaf de start om 13.00 uur bleek al snel dat de meegenomen stoelen overbodig waren, want van zitten kwam weinig. Gezellige drukte, fantastische complimenten en een sfeervol plein zorgde ervoor dat het Oog op Food Festival voor zowel bezoeker als deelnemer geslaagd is.

De Thaise Rode Kokos Curry en de Pad Thai waren niet aan te slepen en deze gerechten raakte daarom ook schoon op. Ook de Thaise Bitterbal die onder andere bestaat uit garnaal en krab viel enorm in de smaak. Een relatief nieuwe snack wat ik heb geleerd van een Thaise kennis.Naar mate het einde van middag/begin van de avond vorderde werden de populaire snacks zoals de viskoekjes en de pangsitjes massaal afgenomen. Zou dit te maken hebben dat het een perfecte combinatie is na een paar biertjes?

Als klap op de vuurpijl werd Siesom Thaifood bijzonder goed neergezet in de krant. Met de letterlijke tekst: “De kraam van Siesom Thaifood springt er tussen uit. De hele middag staat er een grote rij en de eigenaresse Chantal Kouseband heeft het bijna te druk voor een praatje.”

Wij zijn dankbaar voor alle reacties en zullen volgend jaar zeker terug keren naar het Oog op Food Festival. Hopelijk zijn de weergoden ons wederom goed gezind.

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page