Siesom Kratha Pannen

Siesom Kratha

(Oftewel de letterlijke vertaling = Oranje Pan..)

Een verjaardag, een jubileum, feestje, afscheid, of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden.. Voor iedere gelegenheid hebben wij een passende Siesom Kratha pan! Gevuld met de lekkerste Thaise hapjes en/of bekende hapjes met een Thaise twist..

Van gemarineerde saté-spiesjes, gehaktballetjes, kipkluifjes, spare-ribs in diverse marinades, Thaise pulled chicken tot viskoekjes. Er is van alles mogelijk!

De standaard Siesom Kratha bestaat uit 4 vakken en is als hapje geschikt voor 10-15 personen.

In de Siesom Kratha XL zitten 6 verschillende hapjes en deze pan is goed voor ongeveer 150 hapjes. Als maaltijd voor zo’n 10 tot 12 personen. Alleen als hapje is het geschikt voor 20 tot 30 personen.

Wilt u een compleet hapjes buffet? Dan kunt u kiezen voor een aanvullend pakket met b.v. diverse broden, kruidenboter, aioli, fruit,huisgemaakte dipsausjes, en/of een Aziatische salade. (Het aanvullend pakket gaat vanaf €40,- afhankelijk van de groepsgrootte.)

PRIJSLIJST :

*Standaard Siesom Kratha (4-vaks) vanaf €65,-

*Siesom Kratha XL (6-vaks) vanaf €85,-

Wanneer gaat u genieten van de Siesom Kratha's? U krijgt de hapjes kant en klaar geleverd. Het enige wat u verder hoeft te regelen, is de stroom en gasten!